Het kurkuma kookboek

ISBN: 9789048317653

Auteurs:

Publicatiedatum: 19-09-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Oude genezer, moderne alchemistKurkuma, een van de krachtigste ontstekingsremmende ingrediënten van de natuur, wordt in de traditionele Chinese en Indiase geneeskunde al heel lang gebruikt.Recente wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat kurkuma kankerwerende eigenschappen heeft, dat hij inflammatoire darmziekte, de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis kan verlichten, de leverfunctie en de gezondheid van het hart kan verbeteren, de cholesterol helpt verlagen en kan beschermen tegen alzheimer.Dit boek staat vol heerlijke recepten met kurkuma, van versterkende dranken tot soepen en van curry's en salades tot zelfs ijs.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever