Val af en verlaag het risico op diabetes

ISBN: 9789048317677

Auteurs: Katie Caldesi Giancarlo Caldesi

Publicatiedatum: 19-09-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Hij viel bijna 25 kilo af en zijn diabetes is nu in remissie.In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediƫnten die je verzadigen maar niet doen aankomen. Je mag nog steeds Steak met friet eten, evenals heerlijke curry's zoals Boterkip en Pittige paneer en zelfs toetjes zoals Warme chocoladepotjes of Pindakaas-jamtaart.Katie en Giancarlo Caldesi zijn eigenaren van de restaurants Caldesi en de Italiaanse kookschool La Cucina Caldesi, alle drie gevestigd in Engeland. Ze zijn medeauteurs van Salades en The Gentle Art of Preserving; het laatste werd genomineerd voor 'Kookboek van het Jaar' van het Guild of Food. Katie schreef ook The Italians Cookery Course.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever