Het bleekselderijreceptenboek

ISBN: 9789048318711

Auteurs: Melissa Petitto

Publicatiedatum: 14-05-2020

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Bleekselderij is hydraterend en zit boordevol waardevolle vitaminen en mineralen, zoals vitamine K, vitamine C, kalium, magnesium, calcium, vitamine B6, vezels en allerlei andere voedingsstoffen waar je lichaam veel van nodig heeft. Daarom zou bleekselderij moeten worden opgenomen in ons dagelijkse voedingspatroon. Je kunt bleekselderij juicen en pureren en elke dag van het sap en de bouillon genieten, zodat je afvalt, een stabiele bloedsuikerspiegel krijgt, je energieniveau toeneemt en je lichaam wordt beschermd tegen vele chronische aandoeningen.In bleekselderij vind je micronutriënten, vezels en vocht. Dit boek is een spoedcursus over de pluspunten van bleekselderij en biedt je de volgende waardevolle informatie:[-] de beste manieren om optimaal te profiteren van alle goeds[-] bleekselderijsap maken in de blender[-] recepten voor groene sappen en smoothies op basis van bleekselderijsap[-] bleekselderijsnacks, -bouillon, -soep en -salades[-] gezond voor spijsvertering, ogen en de bloeddrukGeniet van alle goede eigenschappen van deze nuttige plant en ontdek hoeveel profijt je ervan kunt hebben. Melissa Petitto groeide op in een mix van culinaire culturen waarin de keuken centraal stond, waardoor ze al op jonge leeftijd een passie voor eten ontwikkelde. Na haar studie aan Johnson & Wales University werkte ze als kok in de testkeuken van het tijdschrift Cooking Light en later vestigde ze zich als geregistreerd diëtiste. Petitto woont momenteel in Santa Barbara, Californië. Ze werkt als privékok voor beroemde cliënten en reist de wereld rond om kookcursussen, lezingen en kookdemonstraties te geven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever