Koken met pindakaas

ISBN: 9789048318742

Auteurs: Tim Lannan James Annabel

Publicatiedatum: 17-08-2020

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Pindakaas is populair over de hele wereld, en dat is niet zo gek, want pindakaas is niet alleen lekker, maar zit ook vol goede dingen: onverzadigde vetten (van het gezonde soort), vezels, eiwitten, kalium, antioxidanten,vitaminen (B en E) en mineralen (magnesium, ijzer en zink). Ontbijt, lunch, diner, of midden in de nacht: pindakaas kan altijd. En of je je pindakaas nu glad of met stukjes pinda, zoet of hartig, of rechtstreeks uit de pot wilt, dit is de ultieme verzameling recepten voor pindakaasfans!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever