Het ultieme pastaboek

ISBN: 9789048320738

Auteurs: Jeni Wright

Publicatiedatum: 10-02-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pastaIn deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soortenAanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever