Het ultieme pastaboek
ISBN: 9789048320738
Auteurs: Jeni Wright
Publicatiedatum: 10-02-2023
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pastaIn deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soortenAanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)