Koreaans eten

ISBN: 9789048322343

Auteurs: Seji Hong

Publicatiedatum: 25-11-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

ER BESTAAT GEEN TWIJFEL OVER: KOREAANS ETEN IS GEWELDIG De Koreaanse keuken bestaat uit gedurfde smaken en heerlijke gerechten. Veel mensen denken ten onrechte dat het moeilijk is die gerechten zelf te maken. In Koreaans eten laat Seji Hong de eenvoud van de Koreaanse keuken zien – ze leert je hoe je de populairste gerechten kunt maken door slechts zeven ingrediënten uit je voorraadkast te gebruiken: gochujang, doenjang, ganjang (sojasaus), rijst, sesamolie, vissaus en gochugaru, plus een paar extra ingrediënten die in elke supermarkt te vinden zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever