Koreaans eten
ISBN: 9789048322343
Auteurs: Seji Hong
Publicatiedatum: 01-06-2024
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.
ER BESTAAT GEEN TWIJFEL OVER: KOREAANS ETEN IS GEWELDIG De Koreaanse keuken bestaat uit gedurfde smaken en heerlijke gerechten. Veel mensen denken ten onrechte dat het moeilijk is die gerechten zelf te maken. In Koreaans eten laat Seji Hong de eenvoud van de Koreaanse keuken zien – ze leert je hoe je de populairste gerechten kunt maken door slechts zeven ingrediënten uit je voorraadkast te gebruiken: gochujang, doenjang, ganjang (sojasaus), rijst, sesamolie, vissaus en gochugaru, plus een paar extra ingrediënten die in elke supermarkt te vinden zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)