Pastabijbel

ISBN: 9789048836901

Auteurs: Roberta Pagnier Lotje Deelman

Publicatiedatum: 20-09-2017

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Andere edities:

        Besproken in de keuken

          Ook van deze auteur

            Ook interessant

              Ook van deze uitgever