Het ultieme hamburgerboek
ISBN: 9789048839629
Auteurs: Julius Jaspers
Publicatiedatum: 15-05-2017
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediƫnten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creƫer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit: 18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)