Worstbijbel

ISBN: 9789048842261

Auteurs: Meneer Wateetons Sjoerd Mulder

Publicatiedatum: 20-02-2018

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Carrera culinair

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever