Worstbijbel
ISBN: 9789048842261
Auteurs: Meneer Wateetons Sjoerd Mulder
Publicatiedatum: 20-02-2018
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Carrera culinair
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)