Groente op de BBQ

ISBN: 9789048847976

Auteurs: Julius Jaspers

Publicatiedatum: 02-04-2019

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever