De bijbel van de Japanse keuken

ISBN: 9789048848287

Auteurs: Tosao van Coevorden

Publicatiedatum: 29-11-2019

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Carrera

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediƫnten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever