Van wafel tot koek

ISBN: 9789048859757

Auteurs: Regula Ysewijn

Publicatiedatum: 15-12-2022

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Carrera

Login voor het inkijkexemplaar

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

      Besproken in de keuken

        Ook van deze auteur

          Ook interessant

            Ook van deze uitgever