De bijbel van de Libanese keuken

ISBN: 9789048863648

Auteurs: Merijn Tol

Publicatiedatum: 28-03-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon

Login voor het inkijkexemplaar

Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorpsgerechten en bijzondere familierecepten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever