BBQ, the next level
ISBN: 9789048864621
Auteurs: Julius Jaspers
Publicatiedatum: 20-04-2023
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Digital download
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon
Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediƫnten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)