BBQ, the next level

ISBN: 9789048864621

Auteurs: Julius Jaspers

Publicatiedatum: 20-04-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon

Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediƫnten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever