De bijbel van de Koreaanse keuken

ISBN: 9789048864751

Auteurs: Sang-Ah Yoo

Publicatiedatum: 10-05-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Carrera

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De bijbel van de Koreaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Koreaanse keuken wil leren kennen

Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap: in De bijbel van de Koreaanse keuken nemen Myung-ki Min en Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een verrassende en gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, allerlei groenten en zeewier, vis, vlees en tofu de basis vormen voor eindeloos veel hartverwarmende gerechten.

Meer dan 230 recepten
Duidelijke how-to's en technieken
Uitgebreide info over Koreaanse ingrediënten
Wegwijs door de toko en Koreaanse supermarkt
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever