Mosselen

ISBN: 9789048866243

Auteurs: Piet Devriendt

Publicatiedatum: 01-09-2022

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Carrera

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt aan de hand van 50 recepten zien dat je met mosselen oneindig kunt variƫren. Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. 'Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.'
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Andere edities:

            Besproken in de keuken

              Ook van deze auteur

                Ook interessant

                  Ook van deze uitgever