Het olijfolie kookboek

ISBN: 9789054260288

Auteurs: M. Spieler

Publicatiedatum: 01-01-1999

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Olijfolie is altijd een vast onderdeel van de mediterrane voeding geweest en koken met olijven en olijfolie is in de hele wereld een deel geworden van de moderne en traditionele keuken. Olijfolie biedt niet alleen volop smaak, maar is een gezonder alternatief voor het koken met boter en andere vetten.
Het olijfolie kookboek bevat:
Een overzicht van de verschillende soorten olijf en olijfolie, wat u moet kiezen, hoe u proeft en welke toepassingen er zijn
* Adviezen voor het koken met olijfolie
* Fantastische recepten die variƫren van klassieke mediterrane schotels tot vernieuwende, hedendaagse gerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever