Koken met stoom

ISBN: 9789054261537

Auteurs: J. Stacey

Publicatiedatum: 01-01-2000

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Stomen, een oude manier van koken die nog steeds in het Verre Oosten wordt toegepast, beleeft nu bij ons in vele keukens een wedergeboorte. Daar is alle reden toe. Het is een echt makkelijke en veelzijdige manier om een verrassend scala van schotels te bereiden, of dat nu voor een lichte lunch, een maaltijd met het gezin of voor een bijzondere gelegenheid is.<br/><br/>* Met recepten voor zeevruchten, gevogelte, vlees, wild en groenten.<br/>* Beschrijft de verschillende soorten stomers, van de traditionele Chinese bamboe stoommanden tot stoompannen en hightech elektrische inbouw stoomovens.<br/>* Met overzichtelijke informatie over hoeveelheden en kooktijden.<br/>* Handige tips in het hele boek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever