Azijn

ISBN: 9789054261896

Auteurs: C. Gordon-Smith

Publicatiedatum: 31-10-2002

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.<br/>Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen nog diverse smaakmakers worden toegevoegd.<br/><br/>Azijn met fruit, kruiden en specerijen, zoals dragon, rozemarijn, knoflook en chilipoeder, peperkorrels en laurierblad kunt u eenvoudig thuis maken, mits u de flesjes en kurken goed steriliseert.<br/><br/>Dit boek bevat 30 eenvoudig te bereiden, overheerlijke recepten. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever