Azijn
ISBN: 9789054261896
Auteurs: C. Gordon-Smith
Publicatiedatum: 31-10-2002
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De
Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.<br/>Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen nog diverse smaakmakers worden toegevoegd.<br/><br/>Azijn met fruit, kruiden en specerijen, zoals dragon, rozemarijn, knoflook en chilipoeder, peperkorrels en laurierblad kunt u eenvoudig thuis maken, mits u de flesjes en kurken goed steriliseert.<br/><br/>Dit boek bevat 30 eenvoudig te bereiden, overheerlijke recepten. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)