Indoor grillen
ISBN: 9789054262879
Auteurs:
Publicatiedatum: 29-02-1972
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De
Grillen is een manier om voedsel te bereiden door het te roosteren. Waarschijnlijk is grillen een van de oudste manieren om vlees te bereiden, omdat er behalve vuur en een natgemaakte houten stok waar het vlees wordt opgestoken, geen kookgerei voor nodig is.
Bij grillen hoeft bijna geen vet te worden toegevoegd waardoor het te bereiden voedsel redelijk vetarm is. Deze eenvoudige manier van roosteren van voedsel krijgt een modernere vorm bij de hedendaagse grillpan of grillplaat.
Eet smakelijk!
Bij grillen hoeft bijna geen vet te worden toegevoegd waardoor het te bereiden voedsel redelijk vetarm is. Deze eenvoudige manier van roosteren van voedsel krijgt een modernere vorm bij de hedendaagse grillpan of grillplaat.
Eet smakelijk!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)