De complete pastakeuken
ISBN: 9789054262923
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-01-2005
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De
Waarschijnlijk bestaat er nergens ter wereld een gerecht waar zoveel mensen van genieten als pasta. Dit boek is een eerbetoon aan de eenvoud van de populaire klassiekers waar de Italianen al generaties lang van genieten. Daarnaast bevat <b>De complete pastakeuken</b> vernieuwde recepten met een modern tintje.<br/><br/>* Klassieke sauzen, zoals de Italiaanse Mamma's ze maken;<br/>* Wat was ook al weer het verschil tussen ziti en orrechiette? Als u het niet meer weet, zoakt u het gewoon op aan de hand van de prachtige kleurenfoto's;<br/>* Volg de duidelijke aanwijzingen en maak zelf pasta;<br/>* Pasta pronto - we hebben een heel hoofdstuk gewijd aan snelle gerechten die echt in luttele minuten klaar zijn en nog jaren bij u op het menu zullen staan;<br/>* Eenvoudig te bereiden bijgerechten die van uw pastagerecht een complete maaltijd maken;<br/>* Zeven speciale bladzijden met antwoorden op al uw vragen over antipasti, vleeswaren, olijven, kaas en brood;<br/>* Wetenswaardigheden over historische gerechten en nuttige informatie over onbekende en ongewone ingrediƫnten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)