De complete Japanse keuken

ISBN: 9789054263746

Auteurs: Chris Anderson

Publicatiedatum: 11-07-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Neem een ultrasnelle trein naar de heerlijkste smaken en ontdek de Japanse keuken. Met gerechten als een hartverwarmende kom misosoep, een reeks sushi, noedelsoepen en klassiekers als tempura, teppanyaki en kip-teriyaki is <b>De complete Japanse keuken</b> de ultieme gids voor de Japanse keuken.<br>Dit boek bevat recepten voor elke gelegenheid en voor elk niveau. Maak kennis met zowel de klassieke Japanse keuken en technieken als met enkele modernere gerechten.<br>Extra informatie over kooktechnieken, heldere foto’s van de stappen om ingewikkelde recepten te verduidelijken en foto’s van de gerechten maken <b>De complete Japanse keuken</b> zowel prachtig om te zien als praktisch in gebruik.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever