De complete Japanse keuken
ISBN: 9789054263746
Auteurs: Chris Anderson
Publicatiedatum: 11-07-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De
Neem een ultrasnelle trein naar de heerlijkste smaken en ontdek de Japanse keuken. Met gerechten als een hartverwarmende kom misosoep, een reeks sushi, noedelsoepen en klassiekers als tempura, teppanyaki en kip-teriyaki is <b>De complete Japanse keuken</b> de ultieme gids voor de Japanse keuken.<br>Dit boek bevat recepten voor elke gelegenheid en voor elk niveau. Maak kennis met zowel de klassieke Japanse keuken en technieken als met enkele modernere gerechten.<br>Extra informatie over kooktechnieken, heldere fotos van de stappen om ingewikkelde recepten te verduidelijken en fotos van de gerechten maken <b>De complete Japanse keuken</b> zowel prachtig om te zien als praktisch in gebruik.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)