Het gouden amuse boek

ISBN: 9789054263838

Auteurs: H. den Engelsen

Publicatiedatum: 04-11-2008

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

HET GOUDEN AMUSE BOEK<br/><br/>Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant 't Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's.<br/>Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?<br/><br/>Allemaal overheerlijk!<br/><br/>En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever