Het gouden tapas boek
ISBN: 9789054263845
Auteurs: H. den Engelsen
Publicatiedatum: 04-11-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De
HET GOUDEN TAPAS BOEK<br/><br/>Luxe tapasrecepten in een prachtig boek met schitterende kleurenfoto's. Begin uw volgende feestje eens met een paar heerlijke hapjes uit eigen keuken. Dit boek is samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen, van restaurant 't Raedthuys te Duiven, en brengt u op fantastische ideeën met recepten die al uw gasten in verrukking zullen brengen.<br/><br/>U vindt onder andere recepten als verse zalm met kappertjes en peterselie, tomatenbrood met sjalotjes en gegrilde aubergines in knoflookolie.<br/>Dankzij de duidelijke aanwijzingen zult u van uw volgende party iets fantastisch - en smakelijks - maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)