De complete mediterrane keuken

ISBN: 9789054263937

Auteurs:

Publicatiedatum: 12-10-2006

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

De verschillende stijlen van elk land komen onder andere tot uiting in de meze uit Griekenland, de antipasti uit Italiƫ en de tapas uit Spanje. Heerlijke recepten uit deze landen geven u een idee van de bereidingswijzen, de eetgewoonten en tradities van hun mediterrane inwoners. In al deze mooie landen worden veel kruiden, specerijen en groenten gebruikt, maar de rijke geschiedenis en de oorsprong van de volkeren hebben ervoor gezorgd dat de ingrediƫnten overal op verschillende manieren worden verwerkt. Tijdens onze reis komen al hun unieke bereidingswijzen tot uiting in de recepten die we samen met u zullen ontdekken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever