Gember

ISBN: 9789054265368

Auteurs: Wolfgang Hubner Michael Wissing

Publicatiedatum: 01-12-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Heerlijke recepten voor fijnproevers<br/><br/>Gember doet niet alleen goed, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd hij wordt toegepast in onze westerse keuken bewijzen de 60 verfijnde, gemakkelijk te bereiden gerechten, die op prachtige wijze in beeld zijn gebracht.<br/>Als extra bij de recepten is er onderhoudende en goed gefundeerde informatie over de verspreiding van gember vanuit het Verre Oosten over de hele wereld, met wetenswaardigheden over herkomst, verbouw en verwerking. Er wordt verhaald over de goede eigenschappen van gember, onder andere als geneesmiddel en afrodisiacum.<br/>
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever