Amuses

ISBN: 9789054265771

Auteurs: Hans den Engelsen

Publicatiedatum: 01-06-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

De lekkerste voorafjesEen amuse is een klein gerechtje dat voor een maaltijd wordt geserveerd, ter bevordering van de spijsvertering. Het woord amuse komt van het Franse amuse bouche, dat ‘vermaak voor de mond’ betekent.Veel goede restaurants serveren voor de maaltijd een amuse, om de smaakpapillen te stimuleren en de gasten vast in de stemming te brengen voor al het heerlijks dat hun nog te wachten staat. Amuses worden geserveerd op speciaal amusebestek of -servies. In dit boek vindt u de heerlijkste en prachtigste gerechtjes om zelf te maken. U kunt de amuses van tevoren klaarmaken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever