Sauzen
ISBN: 9789054267379
Auteurs:
Publicatiedatum: 15-11-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De
Een passende saus maakt een gerecht helemaal af.
Van béchamelsaus tot vinaigrettes, alles komt aan bod in dit complete boek.
Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en het boek is voorzien van schitterende fotos. Elke saus kan worden teruggebracht tot een van de vijf basissauzen. Dat is het uitgangspunt van dit boek geworden. Vanaf deze basis wordt u meegenomen door de wereld van de sauzen, met varianten, menusuggesties en recepten. U krijgt eerst een duidelijke uitleg over de geschiedenis en samenstelling van de verschillende basisproducten, waarna u op eenvoudige wijze zelf aan de slag kunt gaan om een van de heerlijke sauzen te maken.
Van béchamelsaus tot vinaigrettes, alles komt aan bod in dit complete boek.
Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en het boek is voorzien van schitterende fotos. Elke saus kan worden teruggebracht tot een van de vijf basissauzen. Dat is het uitgangspunt van dit boek geworden. Vanaf deze basis wordt u meegenomen door de wereld van de sauzen, met varianten, menusuggesties en recepten. U krijgt eerst een duidelijke uitleg over de geschiedenis en samenstelling van de verschillende basisproducten, waarna u op eenvoudige wijze zelf aan de slag kunt gaan om een van de heerlijke sauzen te maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)