Sauzen

ISBN: 9789054267379

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-11-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

Een passende saus maakt een gerecht helemaal af.
Van béchamelsaus tot vinaigrettes, alles komt aan bod in dit complete boek.

Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en het boek is voorzien van schitterende foto’s. Elke saus kan worden teruggebracht tot een van de vijf basissauzen. Dat is het uitgangspunt van dit boek geworden. Vanaf deze basis wordt u meegenomen door de wereld van de sauzen, met varianten, menusuggesties en recepten. U krijgt eerst een duidelijke uitleg over de geschiedenis en samenstelling van de verschillende basisproducten, waarna u op eenvoudige wijze zelf aan de slag kunt gaan om een van de heerlijke sauzen te maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever