Koken aan boord

ISBN: 9789055136148

Auteurs: A. Rehder J. Kurtz

Publicatiedatum: 20-06-2006

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lantaarn Publishers | Imprint: Lantaarn B.V., De

De scheepskok is na de kapitein de belangrijkste man aan boord. De stemming onder de bemanning hangt van zijn verrichtingen af. Dat is niet alleen zo bij de zeevaart, maar ook het geval bij een zeilboot!<br/>Ere aan de scheepskok in de kombuis die de kunst verstaat om onder alle weersomstandigheden, met een vrolijk gezicht, voor het inwendige en daarmee zo belangrijke welbehagen van alle opvarenden te zorgen.<br/>Ook degene zonder kookervaring wordt met suggesties, aanmoedigingen en deels makkelijke recepten op weg geholpen om zich ook in de kombuis te kunnen bekwamen. Heel veel heerlijke gerechten die natuurlijk ook thuis bereid mogen worden! Daarnaast bevat dit boek ook diverse handige tips met betrekking tot het inslaan en bewaren van proviand tot de inrichting van de kombuis en slim koken aan boord.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever