Fries Bakboek

ISBN: 9789056157562

Auteurs: Henny Feenstra Betty Feenstra

Publicatiedatum: 15-09-2021

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: 20 Leafdesdichten BV Bornmeer | Imprint: Bornmeer, Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het Fries Bakboek verzamelt de zoete recepten uit de bakkerstraditie die Fryslân rijk is. Oranjekoek, suikerbrood en dúmkes zijn uiteraard opgenomen, maar ook hooimaal, trommelkoek, vanillestaafjes, reepkoek en allerlei ander bekend en onbekend gebak komt aan bod. Op z’n Fries rjucht en sljucht beschreven, zonder te veel poespas, zodat je het thuis goed kunt maken en een stukje Fryslân uit je keuken tovert.De zussen Henny en Betty Feenstra werkten allebei jarenlang bij bakkers in Lemmer. Naast hun dagelijkse banen, Henny als docent en Betty als directeur, bleven ze bakken voor hun gezin, familie en vrienden.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever