Handboek patisserie
ISBN: 9789056159313
Auteurs: Ferrandi
Publicatiedatum: 14-09-2022
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken, 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: 20 Leafdesdichten BV Bornmeer | Imprint: Bornmeer, Uitgeverij
• 235 RECEPTEN• 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN• STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO’S• RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN• SCHITTERENDE FOTOGRAFIETarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, crème brûlée en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie – van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Opéra-taart – zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd.1500 TECHNIEKENLeer hoe je gebak, taarten, crèmes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in ditboek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijsnemen je bij de hand. 235 KLASSIEKE RECEPTENOf je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken – het basisrecept – of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die creëert.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)