Cookbook
ISBN: 9789057184031
Publicatiedatum: 31-05-2014
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Academic & Scientific publishers
Vijf jaar geleden werd het eerste Cookbook voorgesteld aan het grote publiek. Het was meteen het eerste Cookbook door en voor studenten van de Universiteit Antwerpen.
Ondertussen werden er vijf thematische Cookbooks uitgebracht. Gerechten met een geringe ecologische voetafdruk, mediterrane gerechten, koken met afrodisiaca, Antwerpse gerechten en slow food kwamen aan bod.
Voor dit Cookbook selecteerde de Cookbook-redactie een 40-tal recepten uit al de heerlijke inzendingen van de vorige jaren, en vulde ze aan met een tiental nieuwe recepten op basis van 'vergeten groenten'.
Het resultaat is dit mooie en praktische kookboek, waarin Aaron De Ceuster, chef van de Universiteitsclub Antwerpen, stap voor stap uitlegt hoe zo'n gerecht wordt gepresenteerd.
De foto's werden gemaakt door Vincent Jauniaux; Natacha Hoevenagel zorgde voor de vormgeving.
Dit boek werd mede mogelijk gemaakt door de steun van de Provincie Antwerpen, Universiteit Antwerpen en AP Hogeschool.
Ondertussen werden er vijf thematische Cookbooks uitgebracht. Gerechten met een geringe ecologische voetafdruk, mediterrane gerechten, koken met afrodisiaca, Antwerpse gerechten en slow food kwamen aan bod.
Voor dit Cookbook selecteerde de Cookbook-redactie een 40-tal recepten uit al de heerlijke inzendingen van de vorige jaren, en vulde ze aan met een tiental nieuwe recepten op basis van 'vergeten groenten'.
Het resultaat is dit mooie en praktische kookboek, waarin Aaron De Ceuster, chef van de Universiteitsclub Antwerpen, stap voor stap uitlegt hoe zo'n gerecht wordt gepresenteerd.
De foto's werden gemaakt door Vincent Jauniaux; Natacha Hoevenagel zorgde voor de vormgeving.
Dit boek werd mede mogelijk gemaakt door de steun van de Provincie Antwerpen, Universiteit Antwerpen en AP Hogeschool.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)