Rundvlees van kop tot staart
ISBN: 9789057203770
Auteurs: Katrien Steyaert
Publicatiedatum: 01-11-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: VBK - Houtekiet
In dit praktische en volledige naslagwerkje vind je alles wat je dient te weten over rundvlees: onderdelen en benamingen, vuistregels en tips, technieken voor bereiding en recepten
met alle basisinformatie over rundvlees.
Met veel fotos, gedetailleerde tekeningen en handige icoontjes, wil dit boek tegemoetkomen aan de vraag van veel hobbykoks en liefhebbers van lekker eten om meer broodnodige productkennis.
Alle teksten zijn toegankelijk geschreven en worden uitgebreid geïllustreerd. Zo kan iedereen zich binnenkort wagen aan de perfect gebakken en gesneden filet pur.
http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/rondous-rundboekje
met alle basisinformatie over rundvlees.
Met veel fotos, gedetailleerde tekeningen en handige icoontjes, wil dit boek tegemoetkomen aan de vraag van veel hobbykoks en liefhebbers van lekker eten om meer broodnodige productkennis.
Alle teksten zijn toegankelijk geschreven en worden uitgebreid geïllustreerd. Zo kan iedereen zich binnenkort wagen aan de perfect gebakken en gesneden filet pur.
http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/rondous-rundboekje
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)