We love lamb

ISBN: 9789057203848

Auteurs: Johan Segers Dirk De Prins

Publicatiedatum: 09-05-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: VBK - Houtekiet

Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever