Varkensvlees van kop tot (krul)staart
ISBN: 9789057204425
Auteurs: Steyaert
Publicatiedatum: 15-11-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: VBK - Houtekiet
Voorloper Rundvlees van kop tot staart werd als hét standaardwerk van het rund bestempeld. Geen wonder dus dat er nu ook een naslagwerk over varkensvlees volgt. In dit praktisch boekje kom je alles te weten over het product varkensvlees: onderdelen en benamingen, vuistregels en tips, technieken voor bereiding én recepten. Met een extra groot hoofdstuk over charcuterie. Boordevol fotos en gedetailleerde tekeningen!
http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/varkensvlees-van-kop-tot-krulstaart
http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/varkensvlees-van-kop-tot-krulstaart
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)