Varkensvlees van kop tot (krul)staart

ISBN: 9789057204425

Auteurs: Steyaert

Publicatiedatum: 15-11-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: VBK - Houtekiet

Voorloper Rundvlees van kop tot staart werd als hét standaardwerk van het rund bestempeld. Geen wonder dus dat er nu ook een naslagwerk over varkensvlees volgt. In dit praktisch boekje kom je alles te weten over het product varkensvlees: onderdelen en benamingen, vuistregels en tips, technieken voor bereiding én recepten. Met een extra groot hoofdstuk over charcuterie. Boordevol foto’s en gedetailleerde tekeningen!

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/varkensvlees-van-kop-tot-krulstaart
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever