De passie van vijf hobbykoks

ISBN: 9789058562609

Auteurs: W. Asaert

Publicatiedatum: 12-06-2008

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 446: Koken en apparatuur

Uitgever: Exhibitions International

Vijf hobbykoks laten hun culinaire passie de vrije loop en spitten hun favoriete food thema uit met zeven heerlijke gerechten: Francine Loozen kookt subliem met bloemen en bloesems, Philippe Mottrie tovert pareltjes met Zuiderse olie- en azijnsoorten, Hilde Van Ruymbeke brengt verruking met hot& spicy food, Luc Hoornaert laat zich bij zijn culinaire Japanse hoogstandjes inspireren door een aantal wereldwijnen en Edward Vanhoute schudt de moleculen door elkaar tot heerlijke en verassende combinaties. Elke kok wordt door Bart van Leuven gefotografeerd in zijn favoriete biotoop en leefwereld, en waar anders dan in een comfortabele en fraaie kookkeuken kan dat voor een echte foodie zijn?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever