De passie van vijf hobbykoks
ISBN: 9789058562609
Auteurs: W. Asaert
Publicatiedatum: 12-06-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 446: Koken en apparatuur
Uitgever: Exhibitions International
Vijf hobbykoks laten hun culinaire passie de vrije loop en spitten hun favoriete food thema uit met zeven heerlijke gerechten: Francine Loozen kookt subliem met bloemen en bloesems, Philippe Mottrie tovert pareltjes met Zuiderse olie- en azijnsoorten, Hilde Van Ruymbeke brengt verruking met hot& spicy food, Luc Hoornaert laat zich bij zijn culinaire Japanse hoogstandjes inspireren door een aantal wereldwijnen en Edward Vanhoute schudt de moleculen door elkaar tot heerlijke en verassende combinaties. Elke kok wordt door Bart van Leuven gefotografeerd in zijn favoriete biotoop en leefwereld, en waar anders dan in een comfortabele en fraaie kookkeuken kan dat voor een echte foodie zijn?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)