Puur Pizza

ISBN: 9789058567000

Auteurs: Adrien Billiet

Publicatiedatum: 07-10-2022

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Exhibitions International

Login voor het inkijkexemplaar

Adrien Billiet laat je al de geheimen van jouw perfecte pizza ontdekken: de juiste bloem, de perfecte temperatuur en de winnende combinaties van toppings. Een reeks authentieke technieken, handige tips en recepten uit Italië en daarbuiten helpen je op weg om de pizza te maken waar jij helemaal gek van bent. Daarbij houden we aan een belangrijke Italiaanse les: meno è meglio. Hoe verleidelijk het ook is om alles wat je lekker vindt te combineren, het is vaak beter minimalistisch te werk te gaan, zodat de pure smaken van de ingrediënten bovendrijven in plaats van te verdrinken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever