Vlees, wild en gevogelte
ISBN: 9789059203211
Auteurs: L. Knox K. Richmond
Publicatiedatum: 08-10-2005
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET BEREIDEN VAN
VLEES, WILD & GEVOGELTE
Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto's
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en
kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde
Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn
VLEES, WILD & GEVOGELTE
Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto's
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en
kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde
Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)