De Franse keuken

ISBN: 9789059203730

Auteurs: C. Clements E. Wolf-Cohen

Publicatiedatum: 30-09-2005

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

DE FRANSE KEUKEN
MEER DAN 200 KLASSIEKE EN EIGENTIJDSE GERECHTEN
De authentieke Franse keuken voor iedere kok, met gemakkelijk te volgen instructies en duidelijke foto's van elk recept.
Meer dan 200 heerlijke gerechten uit alle streken van Frankrijk, van Normandi ot de zonovergoten Provence.
Bevat echte klassiekers, zoals Coq au Vin, Forel met amandelen, Bouillabaisse, Cr Br l Chocoladetruffels, maar ook minder bekende gerechten, zoals Zeevruchten in bladerdeeg, Sint-jakobsschelpen met paddestoelen, Kippat et pistachenoten en Chocoladesorbet.
Verrukkelijke recepten voor elke gelegenheid: smakelijke soepen en salades, voedzame stoofschotels, fantastische visgerechten, verrukkelijke desserts en geweldige taarten.
Elk gerecht is ge ustreerd met prachtige, verleidelijke kleurenfoto's.
Handige verklarende woordenlijst en tips voor een perfect resultaat.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever