De Franse keuken
ISBN: 9789059203730
Auteurs: C. Clements E. Wolf-Cohen
Publicatiedatum: 30-09-2005
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
DE FRANSE KEUKEN
MEER DAN 200 KLASSIEKE EN EIGENTIJDSE GERECHTEN
De authentieke Franse keuken voor iedere kok, met gemakkelijk te volgen instructies en duidelijke foto's van elk recept.
Meer dan 200 heerlijke gerechten uit alle streken van Frankrijk, van Normandi ot de zonovergoten Provence.
Bevat echte klassiekers, zoals Coq au Vin, Forel met amandelen, Bouillabaisse, Cr Br l Chocoladetruffels, maar ook minder bekende gerechten, zoals Zeevruchten in bladerdeeg, Sint-jakobsschelpen met paddestoelen, Kippat et pistachenoten en Chocoladesorbet.
Verrukkelijke recepten voor elke gelegenheid: smakelijke soepen en salades, voedzame stoofschotels, fantastische visgerechten, verrukkelijke desserts en geweldige taarten.
Elk gerecht is ge ustreerd met prachtige, verleidelijke kleurenfoto's.
Handige verklarende woordenlijst en tips voor een perfect resultaat.
MEER DAN 200 KLASSIEKE EN EIGENTIJDSE GERECHTEN
De authentieke Franse keuken voor iedere kok, met gemakkelijk te volgen instructies en duidelijke foto's van elk recept.
Meer dan 200 heerlijke gerechten uit alle streken van Frankrijk, van Normandi ot de zonovergoten Provence.
Bevat echte klassiekers, zoals Coq au Vin, Forel met amandelen, Bouillabaisse, Cr Br l Chocoladetruffels, maar ook minder bekende gerechten, zoals Zeevruchten in bladerdeeg, Sint-jakobsschelpen met paddestoelen, Kippat et pistachenoten en Chocoladesorbet.
Verrukkelijke recepten voor elke gelegenheid: smakelijke soepen en salades, voedzame stoofschotels, fantastische visgerechten, verrukkelijke desserts en geweldige taarten.
Elk gerecht is ge ustreerd met prachtige, verleidelijke kleurenfoto's.
Handige verklarende woordenlijst en tips voor een perfect resultaat.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)