De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine
ISBN: 9789059204720
Auteurs: F. van Arkel
Publicatiedatum: 14-06-2006
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
De Nederlandse keuken/ Dutch Cuisine - alle recepten staan in het Nederlands en in het Engels vermeld.Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige gerechten, die de moeite van het bereiden meer dan waard zijn. Puur koken, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker en degelijk eten voor de hele familie-ouderwets gezellig!Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft. Van het vorige boekje van Francis van Arkel, Amuses, werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht.An authentic Sunday soup, home-made croquettes, a proper stew and more-this book has recipes for many typical Dutch dishes. Hot and cold, sweet and savoury, they'll more than repay your efforts. It's pure, uncomplicated cooking that makes tasty and solid eating for the entire family - traditional and gezellig!Francis van Arkel develops recipes for cookery magazines and has written several cookery books. Francis also works as a food stylist and has her own business giving nutritional advice. Her last book, Amuses, sold more than 15,000 copies.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)