De vetarme vegetarische keuken
ISBN: 9789059205406
Auteurs: A. Sheasby
Publicatiedatum: 05-04-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 443: Dieetboeken
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
De vetarme vegetarische keuken
MEER DAN 180 INSPIRERENDE, EENVOUDIGE RECEPTEN VOOR HEERLIJKE EN GEZONDE VEGETARISCHE MAALTIJDEN MET RUIM 750 VERHELDERENDE KLEURENFOTO'S
- Heerlijke soepen, voorgerechten, tussendoortjes, salades, hoofd-, bij- en nagerechten
- Met vegetarische, nagenoeg vetvrije versies van klassiekers als moussaka, pizza, tortilla, crêpes Suzette en diverse curry's en stoofschotels. Daarnaast krijgt u recepten aangereikt voor verrukkelijke eigentijdse gerechten, zoals Gekruide mangosoep met yoghurt, Groene salade met frambozenvinaigrette, Pannen-koeken met ratatouillevulling, Groentekebabs en Brownies met banaan
- Met deskundig advies over gezonde voeding, en talloze richtlijnen voor het beperkt toepassen van vet in de keuken zonder dat dit ten koste gaat van de smaak van de gerechten
- Het merendeel van de recepten bevat niet meer dan 5 gram vet per portie. Alle recepten zijn voorzien van een gedetailleerde voedingsanalyse, waaronder het vet- en caloriegehalte van het gerecht
MEER DAN 180 INSPIRERENDE, EENVOUDIGE RECEPTEN VOOR HEERLIJKE EN GEZONDE VEGETARISCHE MAALTIJDEN MET RUIM 750 VERHELDERENDE KLEURENFOTO'S
- Heerlijke soepen, voorgerechten, tussendoortjes, salades, hoofd-, bij- en nagerechten
- Met vegetarische, nagenoeg vetvrije versies van klassiekers als moussaka, pizza, tortilla, crêpes Suzette en diverse curry's en stoofschotels. Daarnaast krijgt u recepten aangereikt voor verrukkelijke eigentijdse gerechten, zoals Gekruide mangosoep met yoghurt, Groene salade met frambozenvinaigrette, Pannen-koeken met ratatouillevulling, Groentekebabs en Brownies met banaan
- Met deskundig advies over gezonde voeding, en talloze richtlijnen voor het beperkt toepassen van vet in de keuken zonder dat dit ten koste gaat van de smaak van de gerechten
- Het merendeel van de recepten bevat niet meer dan 5 gram vet per portie. Alle recepten zijn voorzien van een gedetailleerde voedingsanalyse, waaronder het vet- en caloriegehalte van het gerecht
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)