Het 20 minuten kookboek
ISBN: 9789059205604
Auteurs: J. Fleetwood
Publicatiedatum: 01-06-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
HET 20 Minuten
KOOKBOEK
200 supersimpele recepten: snel en gemakkelijk koken voor elke gelegenheid, met meer dan 750 foto's en stapsgewijze aanwijzingen voor gegarandeerd succes
Honderden originele recepten voor de drukbezette kok, waaronder stapsgewijze ideeën voor ontbijten lunchgerechten, familie-etentjes, bijzondere gelegenheden en gemakkelijke avondmaaltijden
Een gids waarmee u verse ingrediënten kunt omtoveren tot bedrieglijk eenvoudige voorgerechten, energiegevende tussendoortjes en drankjes, voedzame hoofdgerechten en onweerstaanbare nagerechten
Tientallen deskundige tips en slimme ideeën voor de drukbezette kok; smoor zeevruchten, marineer mals vlees, vul sappige groenten of roerbak mie met specerijen in minder tijd dan u nodig heeft om een kant-en-klare maaltijd in de oven op te warmen
Met een reeks heerlijke combinaties, zoals zalige Penne met room en gerookte zalm, en Lamsvlees met rodebessengelei, plus verrukkelijke vegetarische gerechten als Schuimomelet met champignons
Duidelijke aanwijzingen om de gerechten stap voor stap te bereiden, met meer dan 750 kleurenfoto's die de snelle bereidingstechnieken toelichten
Alle recepten bevatten volledige informatie over de voedingswaarde, waarmee de bewuste kok gezonde variaties kan kiezen voor speciale voedingsvoorschriften
KOOKBOEK
200 supersimpele recepten: snel en gemakkelijk koken voor elke gelegenheid, met meer dan 750 foto's en stapsgewijze aanwijzingen voor gegarandeerd succes
Honderden originele recepten voor de drukbezette kok, waaronder stapsgewijze ideeën voor ontbijten lunchgerechten, familie-etentjes, bijzondere gelegenheden en gemakkelijke avondmaaltijden
Een gids waarmee u verse ingrediënten kunt omtoveren tot bedrieglijk eenvoudige voorgerechten, energiegevende tussendoortjes en drankjes, voedzame hoofdgerechten en onweerstaanbare nagerechten
Tientallen deskundige tips en slimme ideeën voor de drukbezette kok; smoor zeevruchten, marineer mals vlees, vul sappige groenten of roerbak mie met specerijen in minder tijd dan u nodig heeft om een kant-en-klare maaltijd in de oven op te warmen
Met een reeks heerlijke combinaties, zoals zalige Penne met room en gerookte zalm, en Lamsvlees met rodebessengelei, plus verrukkelijke vegetarische gerechten als Schuimomelet met champignons
Duidelijke aanwijzingen om de gerechten stap voor stap te bereiden, met meer dan 750 kleurenfoto's die de snelle bereidingstechnieken toelichten
Alle recepten bevatten volledige informatie over de voedingswaarde, waarmee de bewuste kok gezonde variaties kan kiezen voor speciale voedingsvoorschriften
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)