De nieuwe wokbijbel
ISBN: 9789059205628
Auteurs: S. Vijayakar B. Johnson J. Fleetwood
Publicatiedatum: 11-10-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 foto's die u stap voor stap de bereiding tonen.
Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven. De nieuwe wokbijbel bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempiaLs en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curryLs en zoete, kleverige desserts.
Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng.
Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde.
Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven. De nieuwe wokbijbel bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempiaLs en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curryLs en zoete, kleverige desserts.
Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng.
Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)