Vis

ISBN: 9789059205802

Auteurs: J. Farrow

Publicatiedatum: 25-04-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Dit boek biedt recepten voor verrukkelijke gerechten met vis en zeevruchten.
80 klassieke en eigentijdse recepten, waaronder Pijlinktvis met zout en peper, Chowder, Rog met balsamicoboter en kappertjes, en Zeeduivelrisotto met saffraan.
Alles wat u moet weten om vis klaar te maken, van het kopen tot het schoonmaken en fileren van vis, plus simpele bereidingstechnieken die elke keer tot een goed resultaat leiden.
Dankzij de stap-voor-stapfoto's, duidelijke aanwijzingen en professionele tips wordt het veel gemakkelijker om vis en schaal- en schelpdieren te bereiden.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever