De keuken van Maleisie & Singapore
ISBN: 9789059205970
Auteurs: G. Basan
Publicatiedatum: 27-06-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
DE KEUKEN VAN Maleisië en Singapore
Een welkome aanvulling op de westerse keuken met fantastische, authentieke recepten, waaronder Gestoomde Nonya-vis, Sarawakgeitencurry, Laksa, Rodebonenpudding en hapjes als Popiah
Een uitgebreid handbook voor het koken met ongebruikelijke ingrediënten, met eenvoudig te volgen instructies in stappen
Een kijkje in de rijke cultuur en sociale tradities van Maleisië en Singapore
Met ruim 300 prachtige en verleidelijke foto's
Elk recept is voorzien van Een analyse van de voedingswaarde, waaronder het aantal calorieën
Ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto's
'Heet, zoet, zout,zuur-elk recept van Ghillie is een aromatische, geurige, overheerlijke belevenis.' Nick Nairn
Een welkome aanvulling op de westerse keuken met fantastische, authentieke recepten, waaronder Gestoomde Nonya-vis, Sarawakgeitencurry, Laksa, Rodebonenpudding en hapjes als Popiah
Een uitgebreid handbook voor het koken met ongebruikelijke ingrediënten, met eenvoudig te volgen instructies in stappen
Een kijkje in de rijke cultuur en sociale tradities van Maleisië en Singapore
Met ruim 300 prachtige en verleidelijke foto's
Elk recept is voorzien van Een analyse van de voedingswaarde, waaronder het aantal calorieën
Ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto's
'Heet, zoet, zout,zuur-elk recept van Ghillie is een aromatische, geurige, overheerlijke belevenis.' Nick Nairn
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)