Koken met 4 ingredienten
ISBN: 9789059205994
Auteurs: J. Farrow
Publicatiedatum: 20-07-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Koken met 4 ingrediënten
50 STAPSGEWIJZE GERECHTEN VOOR ELKE GELEGENHEID
- Elk recept gebruikt maximaal vier ingrediënten, waardoor dit een onmisbaar kookboek is voor mensen met een druk leven die graag lekker eten met minimale inspanningen en kosten
- Meer dan 50 verrukkelijke, inspirerende en heerlijk eenvoudige recepten voor elke gelegenheid, van hapjes, snacks en lunches tot geweldige ideeën voor etentjes
- De meer dan 250 kleurenfoto's met duidelijke stapsgewijze instructies helpen u op weg naar een perfect eindresultaat en de prachtige foto's van elk gerecht geven aan hoe het eruit moet zien
50 STAPSGEWIJZE GERECHTEN VOOR ELKE GELEGENHEID
- Elk recept gebruikt maximaal vier ingrediënten, waardoor dit een onmisbaar kookboek is voor mensen met een druk leven die graag lekker eten met minimale inspanningen en kosten
- Meer dan 50 verrukkelijke, inspirerende en heerlijk eenvoudige recepten voor elke gelegenheid, van hapjes, snacks en lunches tot geweldige ideeën voor etentjes
- De meer dan 250 kleurenfoto's met duidelijke stapsgewijze instructies helpen u op weg naar een perfect eindresultaat en de prachtige foto's van elk gerecht geven aan hoe het eruit moet zien
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)