Pasta
ISBN: 9789059206038
Auteurs: L. Fraser
Publicatiedatum: 13-06-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Pasta
INSPIRERENDE IDEEËN VOOR BIJZONDERE GERECHTEN
Deze verrukkelijke verzameling omvat zeventig pastarecepten voor bijzondere gelegenheden: soepen, vis en schaal- en schelpdierengerechten, vlees- en kipgerechten, vegetarische gerechten, salades en desserts.
De foto's illustreren stap voor stap alle onderdelen van de bereiding en het kookproces.
Klassieke, traditionele en eigentijdse gerechten voor verschillende gelegenheden.
INSPIRERENDE IDEEËN VOOR BIJZONDERE GERECHTEN
Deze verrukkelijke verzameling omvat zeventig pastarecepten voor bijzondere gelegenheden: soepen, vis en schaal- en schelpdierengerechten, vlees- en kipgerechten, vegetarische gerechten, salades en desserts.
De foto's illustreren stap voor stap alle onderdelen van de bereiding en het kookproces.
Klassieke, traditionele en eigentijdse gerechten voor verschillende gelegenheden.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)