Het tapas boekje

ISBN: 9789059206922

Auteurs: J. Beresford

Publicatiedatum: 05-10-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Bereid een verleidelijke tapasschotel aan de hand van deze authentieke en onweerstaanbare recepten!
 
Vis en zeevruchten zijn een essentieel onderdeel van elk tapasmenu. U vindt er verrukkelijke hapjes als Gambas al ajillo (knoflookgarnalen) en Tigre tapas (mosselen in een jasje).
 
Geen verzameling tapas is compleet zonder de traditionele hapjes met Vlees en gevogelte, zoals Cordero al limón (lamsvlees met citroen) en Chorizo al vino (chorizo in rode wijn).
 
Groenten en kleine extrals bevat klassiekers als Tortilla española (Spaanse omelet) en dé favoriet onder de vegetarische tapas, Patatas bravas (aardappelen in tomatensaus). U vindt er ook een aantal essentiële bijgerechten, zoals Alioli en Almendras saladas (gezouten amandelen).
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever