Het tapas boekje
ISBN: 9789059206922
Auteurs: J. Beresford
Publicatiedatum: 05-10-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bereid een verleidelijke tapasschotel aan de hand van deze authentieke en onweerstaanbare recepten!
Vis en zeevruchten zijn een essentieel onderdeel van elk tapasmenu. U vindt er verrukkelijke hapjes als Gambas al ajillo (knoflookgarnalen) en Tigre tapas (mosselen in een jasje).
Geen verzameling tapas is compleet zonder de traditionele hapjes met Vlees en gevogelte, zoals Cordero al limón (lamsvlees met citroen) en Chorizo al vino (chorizo in rode wijn).
Groenten en kleine extrals bevat klassiekers als Tortilla española (Spaanse omelet) en dé favoriet onder de vegetarische tapas, Patatas bravas (aardappelen in tomatensaus). U vindt er ook een aantal essentiële bijgerechten, zoals Alioli en Almendras saladas (gezouten amandelen).
Vis en zeevruchten zijn een essentieel onderdeel van elk tapasmenu. U vindt er verrukkelijke hapjes als Gambas al ajillo (knoflookgarnalen) en Tigre tapas (mosselen in een jasje).
Geen verzameling tapas is compleet zonder de traditionele hapjes met Vlees en gevogelte, zoals Cordero al limón (lamsvlees met citroen) en Chorizo al vino (chorizo in rode wijn).
Groenten en kleine extrals bevat klassiekers als Tortilla española (Spaanse omelet) en dé favoriet onder de vegetarische tapas, Patatas bravas (aardappelen in tomatensaus). U vindt er ook een aantal essentiële bijgerechten, zoals Alioli en Almendras saladas (gezouten amandelen).
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)