Steak
ISBN: 9789059207042
Auteurs: F. Beckett
Publicatiedatum: 06-10-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Van T-bonesteak tot entrecote, ribeye en chateaubriand: met Steak komt u alles te weten over het bereiden van dit heerlijke vlees.
Wat dacht u van de klassiekers als steak au poivre, gegrilde ribeyes met bearnaisesaus en voor de echte liefhebber ? biefstuktartaar?
Wilt u liever iets anders dan anders, dan zijn er de recepten voor eigentijdse biefstuk van over de hele wereld, waaronder biefstuk op Argentijnse wijze met salsa chimichurri en Koreaanse geroerbakte biefstuk met knoflook, sojasaus en sesam.
Biefstuk is ook verrukkelijk bij de lunch of als snack. In het hoofdstuk brood en wraps vindt u bijvoorbeeld panini met biefstuk, paprika en pecorino, evenals fajitas met geroosterd rundvlees.
Van pittige uiringen tot klassieke Franse frites: het hoofdstuk voor erbij geeft u ideeën voor lekkere bijgerechten.
Bij biefstuk passen allerlei verschillende smaken. In sauzen en salsals staan diverse recepten, zoals voor romige gorgonzolasaus en salsa verde.
In boters voor bij de biefstuk komt u diverse varianten tegen, probeert u eens de boter met citroen, knoflook en peterselie of de pikante boter met chilipepers, limoen en koriander.
Een sappige biefstuk ? snel en gemakkelijk te bereiden ? valt altijd in de smaak.
Wat dacht u van de klassiekers als steak au poivre, gegrilde ribeyes met bearnaisesaus en voor de echte liefhebber ? biefstuktartaar?
Wilt u liever iets anders dan anders, dan zijn er de recepten voor eigentijdse biefstuk van over de hele wereld, waaronder biefstuk op Argentijnse wijze met salsa chimichurri en Koreaanse geroerbakte biefstuk met knoflook, sojasaus en sesam.
Biefstuk is ook verrukkelijk bij de lunch of als snack. In het hoofdstuk brood en wraps vindt u bijvoorbeeld panini met biefstuk, paprika en pecorino, evenals fajitas met geroosterd rundvlees.
Van pittige uiringen tot klassieke Franse frites: het hoofdstuk voor erbij geeft u ideeën voor lekkere bijgerechten.
Bij biefstuk passen allerlei verschillende smaken. In sauzen en salsals staan diverse recepten, zoals voor romige gorgonzolasaus en salsa verde.
In boters voor bij de biefstuk komt u diverse varianten tegen, probeert u eens de boter met citroen, knoflook en peterselie of de pikante boter met chilipepers, limoen en koriander.
Een sappige biefstuk ? snel en gemakkelijk te bereiden ? valt altijd in de smaak.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)