Vis voor beginners

ISBN: 9789059560994

Auteurs: Mirjam van der Rijst Harold Pereira Martien Holzappel

Publicatiedatum: 01-04-2020

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij. Wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat de traditionele visserstrui boordevol symboliek zit? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in dit boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren. De styling van Mirjam van der Rijst, de fotografie van Harold Pereira en de vormgeving van Martien Holtzappel zorgen voor een fantastisch, verrassend en inspirerend visboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever